fbpx

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Liiketalouden asiantuntija tukenasi yritystoiminnan eri vaiheissa.

Asiantuntijapalvelut yrityksen eri vaiheisiin

Tarjoamme korkealaatuisia asiantuntijapalveluita yritystoiminnan eri vaiheisiin. Olipa kyse sitten yritysmuodon muutoksesta, yritysjärjestelyistä, sukupolvenvaihdoksesta, arvonmäärityksestä, controller-palveluista, exit-suunnittelusta tai muusta talouden suunnittelupalvelusta, voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen saadaksesi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityä tukea.
Yrityksen perustaminen.

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamiseen liittyy paljon käytännön asioita. yhtiömuodon valinnassa, perustamisasiakirjojen laadinnassa, rahoituksen hakemisessa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme varmistavat, että perustamisvaihe sujuu jouhevasti ja huolellisesti. Autamme kaikissa vaiheissa, kuten:

Yhtiömuodon valinta

Autamme oikean yhtiömuodon valinnassa yrityksen tulevaisuuden tavoitteet ja toiminta huomioiden.

Perustamisasiakirjat

Avustamme kaikkien tarvittavien perustamisasiakirjojen laadinnassa.

Verotus

Huolehdimme myös yrityksen perustamisvaiheen verotukseen liittyvistä kysymyksistä.
Yhtiömuodon muutokset.

Yhtiömuodon muutokset

Yhtiömuodon muutos voi olla tarpeellinen omistuspohjan muuttuessa tai liiketoiminnan kasvaessa. Asiantuntijamme auttavat huomioimaan verotukselliset ja kirjanpidolliset näkökulmat erilaisissa muutostilanteissa, tarjoten arvokasta tukea päätöksenteossa.
Controller-/talouspäällikköpalvelut.

Controller- ja talouspäällikköpalvelut

Tarjoamme kattavaa apua talousohjauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voimme olla tukenasi joko väliaikaisesti tai pysyvämmin. Controller-palvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan:

Johdon raportointi

Budjetointi ja taloussuunnittelu

Kassavirranhallinta

Hankeavustusten haku ja raportointi

Sukupolvenvaihdokset.

Sukupolvenvaihdokset

Sukupolvenvaihdoksen suunnittelu on järkevää aloittaa hyvissä ajoin, ja asiantuntijamme voivat auttaa sekä suunnittelussa että käytännön toteutuksessa.

Tavoitteenamme on huolellisella suunnittelulla välttää turhia veroseuraamuksia ja hyödyntää mahdolliset sukupolvenvaihdoshuojennukset.
Yrityskaupat- ja järjestelyt.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Tarjoamme apua erilaisiin yrityskauppoihin ja -järjestelyihin liittyen. Palvelumme suunnitellaan aina yrityksen tarpeisiin sopiviksi, ja asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa vaiheissa.
Yritystoiminnan lopettaminen ja exit-suunnittelu.

Yritystoiminnan lopettaminen ja exit suunnittelu

Yritystoiminnan lopettamiseen liittyy monia vaiheita ja säädöksiä. Asiantuntijamme varmistavat, että lopettaminen hoidetaan hallitusti kaikki eri näkökulmat huomioiden niin yrityksen kuin sen omistajankin näkökulmasta.

Exit-strategian tavoitteena on maksimoida yrityksen arvontuotanto ja taata toiminnan jatkuvuus. Exit-suunnittelu on hyvä aloittaa jo vuosia etukäteen, jopa yrityksen perustamisesta alkaen.

KYSY TARJOUS ASIANTUNTIJAPALVELUSTA!

Vivia Talouspalvelut.
Vivia Talouspalvelut Oy
p. 044 274 8916

Evästeasetukset
Tietosuojaseloste