fbpx

RESKONTRAPALVELUT

Reskontrapalvelut

Tarjoamme luotettavaa osto-, myynti- ja vuokrareskontrapalvelua. Sovimme palvelusta aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Me voimme auttaa sinua laskutuksessa, myyntisaamisten seurannassa, ostolaskujen käsittelyssä ja maksussa, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä yritystoiminnan pyörittämiseen.
Myyntireskontra.

Myyntireskontra

Voit hoitaa laskutuksen itse kirjanpitojärjestelmillämme tai voimme hoitaa sen puolestanne, jolloin säästät aikaasi liiketoimintasi hoitamiseen.

Sähköinen laskutus onnistuu kätevästi ja myynnit kirjautuvat kirjanpitoon reaaliajassa. Myyntireskontran seurannan hoidamme puolestasi.
Ostoreskontra.

Ostoreskontra

Voit ulkoistaa meille ostolaskujen hoidon ja maksatuksen. Samalla laskut kirjautuvat kirjanpitoon ja kuukausikirjanpito helpottuu.

Unohda paperilaskujen pyörittely.
Vastaanotamme sähköiset ostolaskut ohjelmaamme ja riittää kun käyt tarkastamassa ja hyväksymässä laskusi. Me huolehdimme ne halutessanne maksuun eräpäivänä. Sähköisestä arkistosta laskut löytyvät helposti mahdollista myöhempää tarkastelua varten.
Vuokrareskontra.

Vuokrareskontra

Vuokratulot pysyvät ajan tasalla Fivaldin vuokrareskontralla, josta saa selkeät viitteelliset vuokranmaksulaput vuokralaiselle.

MEILLÄ ON KÄYTÖSSÄ ALAN YLEISIMMÄT OHJELMISTOT.

Vivia Talouspalvelut.
Vivia Talouspalvelut Oy
p. 044 274 8916

Evästeasetukset
Tietosuojaseloste