fbpx

RESKONTRAPALVELUT

Räätälöidyt reskontrapalvelut sujuvoittavat liiketoimintaa

Tarjoamme luotettavaa osto-, myynti-, vastike- ja vuokrareskontrapalvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun valitset meidät kumppaniksi, varmistamme laskutuksen sujuvuuden, myyntisaamisten tehokkaan seurannan, vastikelaskutuksen selkeyden, ostolaskujen käsittelyn ja maksut täsmällisesti. Näin voit luottaa siihen, että liiketoimintasi pyörii kitkattomasti.
Myyntireskontra.

Myyntireskontra

Hoida myyntilaskutuksesi joko itse käyttäen kirjanpitojärjestelmiämme tai anna meidän hoitaa se puolestasi, vapauttaen sinut liiketoimintasi ytimen pariin.

Sähköinen laskutus sujuu kätevästi, ja myyntireskontran seuranta on meidän vastuullamme, jotta voit keskittyä olennaiseen.
Ostoreskontra.

Ostoreskontra

Ulkoista meille ostolaskujen käsittely ja maksaminen, jolloin laskut kirjautuvat tarkasti kirjanpitoon ja kuukausikirjanpitosi helpottuu merkittävästi.

Pääset eroon paperilaskujen käsittelystä, sillä vastaanotamme sähköiset ostolaskut ohjelmaamme. Tarkasta ja hyväksy laskusi, ja me huolehdimme maksusta eräpäivänä.

Sähköinen arkistomme takaa helpon pääsyn laskuihin myös myöhempää tarkastelua varten.
Myyntireskontra.

Vastikereskontra

Vastikelaskutuksen avulla pidämme huolta kiinteistöihin liittyvien kustannusten selkeydestä ja oikeudenmukaisesta jakamisesta.

Tarjoamme läpinäkyvät vastikelaskut, jotka helpottavat hallinnollista taakkaa ja varmistavat, että vastikkeiden seuranta sujuu vaivatta.
Vuokrareskontra.

Vuokrareskontra

Vuokratulot pysyvät ajan tasalla Fivaldin vuokrareskontralla, josta saa selkeät viitteelliset vuokranmaksulaput vuokralaiselle.

MEILLÄ ON KÄYTÖSSÄ ALAN YLEISIMMÄT OHJELMISTOT.

Vivia Talouspalvelut.
Vivia Talouspalvelut Oy
p. 044 274 8916

Evästeasetukset
Tietosuojaseloste