fbpx

OHJELMISTOT

Käytössämme ovat kaikki alan yleisimmät ohjelmistot.

Taloushallinto-ohjelmat

Käytössämme ovat kaikki yleisimmät sähköiset taloushallintojärjestelmät. Jos olet siirtymässä sähköiseen kirjanpitoon, asiantuntijamme opastavat yrityksellesi sopivimman järjestelmän valinnassa!

Heeros

Digitaalinen taloushallinnon järjestelmä. Automatisoitu, helppokäyttöinen ja vaivattomasti käyttöönotettava Heeros integroituu myös saumattomasti muiden taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Nova

Monipuolinen taloushallinnon järjestelmä, joka sisältää palkanlaskennan, kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, asiakasrekisterin ym.

Procountor

Sähköinen taloushallinto-ohjelma, joka soveltuu kaikille yritysmuodoille. Skaalautuu yrityksen koon mukaan ja on räätälöitävissä lisäpalveluilla ja integraatioilla.
Kätevä mobiilisovellus Procountor Minillä. Yhteiskäyttö tilitoimiston sekä yrittäjän välillä helppoa ja luotettavaa.

Visma Fivaldi

Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut taloushallinnon eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa. Omilla tunnuksilla asiakkaamme voivat hoitaa taloushallinnon eri osa-alueita itsenäisesti ja ne siirtyvät reaaliajassa kirjanpitoon.

Netvisor

Moderni taloushallinnon ohjelma, jossa monipuoliset ominaisuudet. Kirjanpito, laskutus ja palkanlaskenta. Rutiinien automatisointi ja monipuoliset työkalut taloushallintoon ja raportointiin.

Muut ohjelmat

EcoEasy

EcoEasy on selainpohjainen raportointiohjelma, joka sisältää työkalut yrityksesi taloustietojen raportointiin, seurantaan ja budjetointiin. Ohjelmassa on edistyksellinen ennustemalli, joka luo tulosennusteen nopeasti ja luotettavasti. Ecoeasy hakee taloustiedot Fivaldista ja muodostaa niistä selkeät raportit tai halutut tunnusluvut.

eTasku

Mobiilisovellus, jolla voit kuvata kuitit ja jakaa ne meille. Ei enää kadonneita kuitteja. Helpotat omaa sekä kirjanpitäjäsi työtä ja sovellus kulkee kätevästi aina mukana puhelimessasi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS!

Vivia Talouspalvelut.
Vivia Talouspalvelut Oy
p. 044 274 8916

Evästeasetukset
Tietosuojaseloste